България или Турция - битката за нов пазар на Фолксваген коментира

...
България или Турция - битката за нов пазар на Фолксваген коментира
Коментари Харесай

Плевнелиев с извънредна новина за завод на Фолксваген у нас. Оказва се, че Ердоган

България или Турция - борбата за нов пазар на  " Фолксваген " разяснява в предаването " Плюс - минус " по Нова тв някогашният президент Росен Плевнелиев:

 

" Докато няма подписан контракт, борбата не е изгубена. Ние продължаваме да вървим напред. Видяхте Борисов по какъв начин моли в Германия за поддръжка на България в тази огромна инвестиция. 

Ние продължаваме да бъдем в играта. На 9-ти концернът ще разгласи новата си визия, новите артикули, тактика, брандинг - цялостно преоткриване за 650 хиляди работещи по света. Тази борба за Фолксваген не се води по никакви правила. То е като надцакване. България играе по разпоредбите на Европейски Съюз на общия пазар. Ердоган не играе по никакви правила. Той може да обещае каквато си желае инвестиция, ние не можем. 

В момента Ердоган взривява върховенството на закона в Европейски Съюз като прегазва правилата и изследва за петрол и газ в Кипър. Ако " Фолксваген " реши да отиде в Турция, въпросът ще бъде - има ли тук двоен морал? 

В момента в затвори в Турция има двама немски публицисти без съд и присъда. Президентът прави предизборната си акция в Германия. 

Ако тази мегафабрика щеше да създава продукция за всички пазари, най-малко в Европейски Съюз - окей, само че с съществуване на страна като Турция - това към този момент е отвън разпоредбите. 

Турция има своите мощни страни, само че България има своите шансове.

По тематиката за речта на президента Радев през днешния ден в Парламента, някогашният президент разяснява по този начин: 

" За пръв път от началото на мандата си президентът Радев стъпи в българския парламент. Речта му беше изпъстрена с квалификации и никаква конкретика. Той не се усеща удобно в президентската институция. Президентът на Република България  съставлява страната, не я ръководи. "  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР